You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ENJOY FREE SHIPPING & 30 DAY RETURNS

DIAKO

  • Coșul este gol!

×

Diamantele au avut intotdeauna in spatele lor o poveste. Inca din cele ai vechi timpuri, inainte de secolul XIV, oamenii credeau ca diamantele sunt magice, au puteri miraculoase, iar cei care poarta asupra lor un diamant vor fi protejati. Durabilitatea unui diamant a inspirat si a inconjurat cele mai frumoase povesti de iubire, iar simbolistica acestui briliant este ca iubirea va fi vesnica, la fel ca si diamantul.


Diako reuneste o colectie vasta de bijuterii incrustate cu diamante naturale si pietre pretioase, atent selectionate, testate si certificate. Mai presus de calitate si standarde, ne mandrim cu modele exclusive, aflate mereu in trend si servicii ireprosabile pentru clientii nostri.


Va punem la dispozitie consiliere de cea mai inalta calitate pentru alegerea pietrelor potrivite, in functie de eveniment si preferintele dvs. Printre serviciile noastre sa numara, de asemenea, crearea si configurarea propriului inel cu diamant, asigurarea produselor, transport gratuit, cadouri, ambalaje de lux si multe altele, pentru a oferi o experienta de neuitat si o bijuterie cu adevarat pretioasa.